bg6

Izmedju pregršt teniskih klubova, SPIN će vas prijatno iznenaditi. Odgovor na pitanje “zašto” je jednostavan. Stalo nam je. Teniski klub SPIN je klub, osnovan 2009. godine sa željom izmedju ostalog da deca tu rastu i igraju se, razvijaju ljubav i talenat ka sportu i tenisu. Tako smo polako ali sigurno “pridobili” komšijsku decu, čulo se za nas na Novom Beogradu, čulo se i u Teniskom Savezu Beograda posle prvog od sada brojnih turnira održanih na našim terenima i sada već, dobar glas daleko se čuje.

Nešto se ipak nije promenilo a to je da su nam zaista važna sva deca koja dođu u klub i da nam je cilj da iz njega ponesu lepe uspomene. Volimo da čujemo taj smeh naših rekreativaca dok se takmiče izmedju sebe “na život ili smrt” ili tih ali zapovedan glas našeg trenera Igora dok vodi svoju grupu mladih tenisera i želi da daju još bolje i više od sebe. Nećemo zaboraviti ni ostale trenere ali ni svo osoblje SPINA  koji svaki dan čine da tereni budu uvek ravni, zaliveni leti, topli zimi i obasjani s večeri. Ne dajemo lak zadatak sebi, sport je uvek bio takmičenje a mi želimo najbolje.

Ako još razmišljate da li da postanete naši članovi, dodjite do nas…da vas više od slike i više od reči, lično uverimo u prijatno iznenadjenje.